Kleur & stijladvies.

Ieder mens is uniek en daarom werk ik met een zeer persoonlijke kleurenanalyse. Welke type je bent, hangt af van de kleur van je huid, je ogen en je haar. Hieruit volgt een persoonlijk advies en samen kijken we welke kleuren jou mooier maken. Bij het stijladvies kijk ik zeer goed naar jouw lichaamsvormen en hoe je deze het beste kunt accentueren of juist camoufleren. Van kleding tot kapsels, van brillen tot accessoires: ik neem alles met je door. En geloof me, je zult merken dat je minder miskopen doet, naarmate je je lichaam beter kent.

Laat je verrassen door het effect van de juiste kleurbalans!

Een tevreden klant: “Goed advies voor haar, make-up en kleur. Ik ervaar het al 9 jaar als erg fijn om bij Katja in de salon te komen.”

Make-up advies.

Een make-up met de verkeerde kleuren doet afbreuk aan iemands uiterlijk, terwijl een goed gekozen make-up een spectaculair resultaat kan opleveren. De gegevens van de kleuranalyse combineer met de kleuren van de make-up producten van Art of Image! De make-up ga je zelf aanbrengen en daar help ik je met veel plezier bij. Ik geef je ook de nodige tips en trucs, zodat het voortaan een feestje is om je op te maken!

Bij Switch gaat er een wereld voor je open!

Een tevreden klant: “Katja is heel betrokken bij wat ze doet. Dit merk je aan haar enthousiasme en kennis. Ze weet waar ze het over heeft. Kom je zelf met ideeën, dan zijn die welkom. Katja kijkt wat ze daarmee kan en óf het echt een goed idee is voor het type dat je bent. Zo niet dan zegt ze dat eerlijk.”