Katja Jaspers heeft jarenlange ervaring in het kappersvak. Haar ervaring als topstyliste weet zij uitstekend te combineren met haar kennis van visagie en kleurgebruik. Dit leidt immer tot een fantastische ‘switch’ als eindresultaat. Katja is een unieke imageconsultant met een snelgroeiende klantenkring: klanten uit het hele land bezoeken haar voor advies.

Katja is een vrolijke verschijning, oprecht, betrokken, enthousiast, warm, vriendelijk, geïnteresseerd en heeft een gouden hart voor de zaak!

Een tevreden klant: “Ik werd direct verrast: Katja is een vrolijke verschijning, vol goede zin. Iemand die met een open blik aankijkt en echt aandacht voor je heeft. We hebben elkaar kort gesproken of ze had mij al door, ze omschreef mij in een paar steekwoorden en sloeg de spijker op z’n kop.”

Een tevreden klant: “Wat ik bijzonder waardevol vind, is dat ik er altijd alléén zit. Daardoor ontstaat er ruimte voor echte persoonlijke gesprekken. Niet over andere klanten of andere mensen, maar er is oprechte interesse voor MIJ!”

Voor meer informatie en inspiratie kun je contact opnemen,Runmolen 965404 KT UdenT: 0413 24 59 95Switch werkt uitsluitend op afspraak, afspraken zijn mogelijk van maandag t/m vrijdag.


Stuur je bericht


[/av_two_third]